Interiør og nyheter i hjemmet

Det nye året har akkurat begynt og julen er kastet ut. Vi var så heldige og fikk ganske så masse interiør, små stæsj og service av familie og venner, vi fikk nye pynte puter, telys holdere, skilt,rosendal talerker og glass, porsgrunn nissetalerker og sist men ikke minst noe som jeg har ønske meg veldig velig lenge cotton balls. Vi fikk også en god del julepenger så de ble brukt til et vitrineskap som vihar sett på ganske lenge, men siden vi ikke har hatt stor nok bil har måtte ventet med og kjøpe, men når har det kommet opp og alt det andre vi har fått har også blitt plasert, og er ganske så fornøyd med hvordan det har blitt her nå. Det pleier jo altid og bli veldig trist så fort julen er tatt bort, men i år som vi har fått så mye nytt og ha her, så jeg har bare gledet meg til og få det vekk så jeg kunne fylle opp med alt det nye. I dag har jeg enderlig fått rotet meg til og ta bilder av det nye, har tenkt på og gjøre det helt siden vi fikk skapet i uken som var men det ble glemt bort siden jeg har ligget syk. Men nå har medesinene begynt og virke og formen er bedre så da fant jeg frem kameraet og knipset en god del bilder av alt det ny innkjøptet og gavene vi fikk i jula.

 Ble en ganske så god del bilder men tenkte at det ikke gjorde noe siden jeg så veldig gjerne ville vise dere alt det nye som ejg er så utrolig fornøyd med, dere liker bilden og syntes det ser bra ut og liker det jeg gjør. jeg er jo veldig glad i treverk som ser gammelt ut, alt med rådyr på klarer jeg nesten ikke la vere og kjøpe men ejg er også veldig glad i lyse fine fargen noe ejg syns kommer frem her. Leiligheten er i hvertfall innredet slik jeg vil ha det og liker det, kjæresten har ikke så veldig mye han skulle sakt når det gjelder sånt, men tror han liker og ha det slik vi har det nå, han har i hvertfall ikke klaget noe enda heldigvis. 

 

hva syntes du om bildene?

Noe jeg kunne gjort annerledes? 

tar veldig gjerne i mot tips!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guro Thidemansen

Guro Thidemansen

18, Kongsberg

Jeg er ei jente på 18 år som har laget en blogg for og vise fram mitt hjem og kanskje noen få interiør tips og min hverdagen. Bor sammen med min fantastiske samboer som er veldig tålmodig når det gjelder meg og interiør, så kan vel trygt si jeg er verdens heldigste jente. Håper dere liker det jeg legger ut og viser frem til dere.

Kategorier

Arkiv

hits