Hjemmelaget julepynt

Jeg er veldig fan av ting som har minner og ting som er hjemmelage, hvertfall når det gjelder jul. Jeg har en ikke så veldig mye jule pynt, siden dette er den første julen jeg har et eget sted. Men det jeg har er veldig tradisjonelt, hjemmelaget eller arvet. Men de tingene som min mormor har laget er jeg ekstra glad i, de er laget med kjærlighet og er utrolig fine.

Mormoren min har strikket både nissen og engelen, og jeg syntes at det er så koselig og ha de framme og det er min mor som har heklet uten på de glassene.
Bildene er litt dosete så dere ser kansje ikke hvor fine de faktisk er, mobil bilder blir ikke akkurat det beste. Men når man altid flammer kameraet må det bare bli sånn.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MYHOME

MYHOME

18, Kongsberg

Jeg er ei jente på 18 år som har laget en blogg for og vise fram mitt hjem og kanskje noen få interiør tips og min hverdagen. Bor sammen med min fantastiske samboer som er veldig tålmodig når det gjelder meg og interiør, så kan vel trygt si jeg er verdens heldigste jente. Håper dere liker det jeg legger ut og viser frem til dere.

Kategorier

Arkiv

hits