Favoritt plassen!

Hele helgen har gått til og rydde, vaske klær og montere di nye møblene vi kjøpte i helgen:) enderlig har vi fått kjøpt nye spise stoler, vi hadde kun noe gamle blå retro stolen som vi lånte av mine besteforeldre, det passet ikke in og var helt forferdelige. Så bør veldig glad når mamma og pappa sa det skulle på ikea, sendte med de handleliste. Stolene ble pakket opp og montert, alt var rett helt til vi kom til siste stolen, den hadde dessverre feil farge, så det vil bli en ekstra stol som vil stå på soverommet. Men enn så lenge står den ved bordet til vi får kjøpt en i riktig farge. Men fornøyd ble jeg, ble helt forelsket i spiseplassen, ble så ryddig, varmt og koselig med de stolene. Ellers satte vi opp lamper over sengen, noe jeg også ble veldig fornøyd med! Passet perfekt til sengen.

Bildene ble ikke så veldig klare Forde det er mobil bilder og tok dem når jeg hadde dårlig tid. Men syntes i hvertfall hva det er :-)
Én kommentar

baadblood

16.12.2013 kl.14:47

Håper du får en strålende dag videre! :)

Skriv en ny kommentar

Guro Thidemansen

Guro Thidemansen

19, Kongsberg

Jeg er ei jente på 18 år som har laget en blogg for og vise fram mitt hjem og kanskje noen få interiør tips og min hverdagen. Bor sammen med min fantastiske samboer som er veldig tålmodig når det gjelder meg og interiør, så kan vel trygt si jeg er verdens heldigste jente. Håper dere liker det jeg legger ut og viser frem til dere.

Kategorier

Arkiv

hits